Madrid dočekao šampione Evrope! (FOTO+VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 04.Jun.2017, 23:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Madrid dočekao šampione Evrope! (FOTO+VIDEO)

Žurka počela na ulicama Madrida, a završila se na krcatom stadionu Santijago Bernabeu

Žurka u Madridu, prvo na čuvenom trgu Sibeles, a onda i na stadionu Santijago Bernabeu! Navijači kraljevskog kluba dočekali su svoje heroje, nove-stare prvake Evrope u fudbalu. I uradili su to kako dolikuje.

Nekoliko desetina hiljada pristalica Reala ispunilo je centralne madridske ulice dok je autobus sa otvorenim krovom vozio Kristijana Ronalda, Serhija Ramosa i drugove. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<

Ovaj put Ramos je na pravi način čuvao ušati pehar i nije mu se ponovio incident kakav je imao pre par godina kada mu je iz ruku pravo na ulicu ispao trofej španskog Kupa kralja.

Bilo kako bilo, večeras su „pucali“ selfiji na sve strane, skandiralo se igračima i treneru Zinedinu Zidanu, uz podsećanje da je Real prvi tim koji je uspeo da odbrani trofej Lige šampiona.

Upaljene su i baklje u jednom trenutku, ali je sve prošlo bez incidenata. Inače, šampione Evrope po povratku iz Kardifa primila je i gradonačelnica Madrida Manuela Karmena. Ona je fudbalerima uručila medalje od čokolade što je izazvalo oduševljenje kod igrača.

Završna proslava, logično, održana je na stadionu Santijago Bernabeu, koji je takođe bio ispunjen manje-više do poslednjeg mesta. Tamo su igrači izlazili jedan po jedan uz prateće audio-vizuelne efekte i sve je podsećalo na pravi holivudski spektakl.

Tako je Real Madrid proslavio 12. titulu prvaka Evrope u istoriji. Dileme nema, ipak je to najveći fudbalski klub na svetu.



(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.