Madrid - Novak nastavio da teroriše Šardija

Izvor: Sportske.net, 09.Maj.2019, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Madrid - Novak nastavio da teroriše Šardija

Najbolji teniser sveta dobio je i trinaesti međusobni duel sa Žeremijem Šardijem. Još jednom je Srbin slavio bez izgubljenog seta.

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale Mastersa u Madridu, pošto je u drugom meču na turniru savladao Žeremija Šardija rezultatom 2:0 (6:1, 7:5) posle sat i po vremena igre.

Trinaesti međusobni susret pomenute dvojice završen >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je baš kao i svi prethodni, trijumfom Novaka Đokovića bez izgubljenog seta.

Novak je tako na trinaest međusobnih mečeva sa Šardijem stigao do trideset osvojenih setova, a da pritom nije izgubio nijedan!

Prvi set današnjeg meča Đoković je rutinski rešio u svoju korist. Vezao je pet gemova i potom prepustio rivalu jedan, pre nego što je stavio tačku na polučasovnu borbu.

U drugom setu nije bilo brejkova, mada je Šardi imao brejk-set loptu u desetom gemu koju nije uspeo da iskoristi. U taj-brejku Đoković je lako dovršio posao i tako stigao do plasmana u četvrtfinale gde ga čeka Marin Čilić.

Biće to jubilarni dvadeseti međusobni duel Novaka i Marina, a Srbin trenutno ima skor 17:2. Hrvat je do plasmana u četvrtfinale stigao nakon preokreta i trijumfa u duelu sa Laslom Đereom.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ko je Noletu prvi čestitao i šta je uradio po završetku meča? (FOTO/VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 09.Maj.2019

Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale mastersa u Madridu pošto je bez po muke savladao kolegu iz Francuske Žeremi Šardija 2:0...Dok čeka narednog meč u kojem će mu protivnik biti dobro poznat Marin Čilić, Novak je na društvenim mrežama pokazao fanovima gde je i šta radi posle pobede...On...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.