Mađioničarski trik zadivio Klopa (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 29.Nov.2018, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mađioničarski trik zadivio Klopa (VIDEO)

Poznati iluzionista Zaman Ismail pokazao svoje umeće Liverpulovom treneru.

Posle sva tri poraza u gostima u Ligi šampiona (Napoli 1:0, Zvezda 2:0, Pari Sen Žermen 2:1) Liverpulu samo pobeda odgovara za plasman u osminu finala kada u poslednjem kolu na Enfild dođe italijanski viceprvak, mada ni to možda ne bude dovoljno ukoliko se ne podesi i gol-razlika.

Treneru "redsa" Nemcu Jirgenu Klopu biće potrebni razni trikovi da bi nadmudrio Napolijevog stratega Karla Ančelotija. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Posle neuspeha i na Parku prinčeva sigurno da je poželeo da ima moć mađioničara koji ga je oduševio u jednom klubu (da, i Klop ima život mimo fudbala).

Zadivljujući trik je takav da je trag olovkom ostavljen na dlanu Klopovog prijatelja, a pojavio se i na dlanu nemačkog trenara kada je raširio šaku.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.