Madar: Neverovatan osećaj, srećan sam zbog navijača

Izvor: B92, 22.Jun.2023, 23:50

Madar: Neverovatan osećaj, srećan sam zbog navijača

Izraelski plejmejker imao je samo da kaže koliko je srećan zbog toga što je ekipa titulom ABA lige obradovala verne pristalice kluba.

Pamtiće dok je živ sezonu 2022/2023. Jam Madar - momak koga tek čeka veliki uzlet u karijeri, a krenuo je spektakularno u Partizanu.

Kao jak adut Željka Obradovića u neverovatno uzbudljivoj sezoni dokopao se titule u regionalnojm takmičenju, koja se dugo čekala među pristalicama Partizana - čitavu deceniju.

Madar >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je svestan da svega ovoga ne bi ni bilo da nije bilo ogromne, nezamislive podrške i ljubavi navijača tokom čitave sezone.

"Neverovatan osećaj, srećan sam zbog navijača i ovaj trofej je za njih. Znam koliko im znači. I za nas kao tim je ovo neverovatan osećaj, za sve koji su ovde dve sezone naporno radili. Za navijače, jer su sve prolazili sa nama, i na strani i kod kuće. Kao što sam rekao, oni su bili veliki deo svega što smo ove godine napravili. Ovde, pred njima smo pobedili sve tri utakmice finala, nigde drugde, i večeras ćemo slaviti svi", rekao je Madar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.