Mačvan za pobedu, ponovo!

Izvor: MVP.rs, 18.Feb.2017, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mačvan za pobedu, ponovo!

Srpski reprezentativac ponvo je bio siguran u odlučujućim momentima.

Poznat je prvi finalista Kupa Italije, a za to se pobrinuo, ponovo, Milan Mačvan. Nakon koša u duelu sa Brindizijem sa zvukom sirene, srpski reprezentativac je u polufinalnom susretu protiv Ređo Emilijom postigao odlučujući pogodak za tri poena, nakon tri vezana promašaja do tog trenutka, kojim je i postavio konačan rezultat 87:84.

Ređo je imao napad za izjednačenje, ali nisu uspeli >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << da poentiraju pa se Armani plasirao u finale Kupa i imaće priliku da odbrane prošlogodišnji trofej. Milano se na ovom susretu više puta vraćao iz zaostatka i sjajnim igrama u drugoj i četvrtoj četvrtini uspevao da se izdigne iz neugodnih situacija. Najbolji u milanskoj Olimpiji bio je Rakim Sanders sa 22 poena, a odličan je bio i Repešin ovosezonski džoker Davide Paskolo koji je postigao 14 poena. Miroslav Raduljica je ubacio devet poena(2/2 za dva, 5/6 za jedan), a heroj pobede Mačva se zaustavio na sedam(1/2 za dva, 1/4 za tri, 2/2 za jedan).

U poraženom timu Ređo Emilije pet košarkaša imalo je dvocifreni učinak među kojima su se najviše istakli Pjetro Aradori sa 14 poena i Andrea De Nikolao sa 13 pogodaka, dok su po 12 ubacili Amadeo Dela Vale i Džejlen Rejnolds.

Armanije protivnik u finalu biće pobednik duela između Dinama iz Sasarija i Breše koji je na programu večeras.

(foto: Olimpia Milano)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.