Mačvan napustio pripreme Srbije!

Izvor: Mondo, 03.Avg.2019, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mačvan napustio pripreme Srbije!

Bilo je i očekivano...

Selektor "orlova" Saša Đorđević uvrstio je Milana Mačvana na spisak reprezentacije pred Mundobasket i u startu je naglašeno da neće biti među "12", nego da je tu kako bi povratio formu, posle teške povrede, i spremio se za sezonu u klubu.

Nedavno je potpisao ugovor sa Tokio Alvarkom, pa je u dogovoru sa klubom i trenerom Lukom Pavićevićem - ipak napustio kamp na Kopaoniku i uputio se u Japan.

To je potvrdio >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i selektor reprezentacije za sajt Košarkaškog saveza Srbije (KSS).

"Dugujemo veliku zahvalnost Milanu Mačvanu, koji je dao svoj maksimum u dosadašnjem delu priprema. Nije se lako vratiti u punu takmičarsku formu posle povrede koja ga je odvojila od terena više od godinu dana. Zajednički smo procenili da je u ovom trenutku za njega bolje da nastavi pripreme za sezonu sa novim klubom. Očekujemo Mačvana u narednim akcijama reprezentacije Srbije", objasnio je Saša Đorđević.

Srbija u nedelju igra prvu utakmicu u sklopu priprema u Čačku protiv Borca.

Meč se igra od 18.30.

ALEKSANDAR ĐORĐEVIĆ ZA MONDO S PRIPREMA



Izvor: YouTube/MONDO PORTAL

MILOŠ TEODOSIĆ SA PRIPREMA REPREZENTACIJE 

Izvor: MONDO

NEMANJA BJELICA SA PRIPREMA REPREZENTACIJE

Izvor: MONDO

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.