Izvor: RTS, 31.Okt.2020, 09:28

Mačva u Humskoj, TSC na ”krovu”

Fudbaleri Partizana dočekuju šabačku Mačvu u meču 13. kola Linglong superlige Srbije. Taj duel u Humskoj počinje u 17 sati. Pre tog duela, odigraće se još četiri utakmice.
Nakon što su osvojili bod u ”večitom” derbiju, i prošli dalje u Kupu Srbije, crno-beli su doživeli poraz u Nišu - 1:0.
 
Sjajan gol Pantelića ”srušio” je nade crno-belih da mogu da smanje zaostatak za Crvenom zvezdom. Šta više, on se povećao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na devet bodova.
Sada u Humsku stiže Mačva, koja je poslednja na tabeli, sa samo pet osvojenih bodova i na ”dobrom” putu ka drugoj ligi.
”Znamo svi šta nam je činiti. Nismo u dobroj situaciji i zato moramo pobeđivati, pogotovo na našem stadionu. Analiziarli smo protivnika. I oni imaju probleme, neke crvene kartone, ali znamo šta možemo da očekujemo - tri pozadi, pet u vezi. Svejedno, očekujem pobedu”, rekao je trener crno-belih Aleksandar Stanojević u najavi meča.
Prvi meč subotnjeg programa igra se od 13 sati, a u Inđiji se sastaju istoimeni klub i Metalac.
Od 15 sati igraju na Brdu Čukaričk i Novi Pazar, na Baljici Rad i Zlatibor, dok se na ”krovu” tržnog centra u Zaplanjskoj susreću domaćin Vožodvac i TSC iz Bačke Topole, u jednom od derbija kola.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.