Macon obećava krv

Izvor: B92, 25.Dec.2005, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Macon obećava krv



Predsednik Arisa Tanasis Cevelekis predstavio je novinarima novog trenera kluba Andreu Macona. Smena trenera usledila je posle poraza u ULEB kupu ovog utorka, a Elijas Zuros je dobio otkaz zbog neslaganja sa plejmejkerom Korije Bruerom.

"Veoma sam srećan što sam došao u Aris koji ima veliki broj navijača, ali i veliki pritisak. Imao sam dosta ponuda prošlog leta, ali sam čekao tim sa takvim renomeom. Volim da radim u takvim sredinama, gde je uspeh na prvom mestu", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekao je Macon.

On je dodao da je gledao nekoliko utakmica Arisa ove sezone preko satelita, ali sve su to bili mečevi koje su "Ratnici" izgubili.

"Garantujem da će igrači prokrvariti za dres za koji se bore. Samo takvim pristupom možemo stići do značajnijih rezultata", tvdri Macon.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.