Macola: Smena Ranijerija greška

Izvor: B92, 27.Mar.2012, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Macola: "Smena Ranijerija greška"

Legenda milanskog Intera Sandro Macola rekao je da je uprava kluba pogrešila što je otpustila trenera Klaudija Ranijerija.

"Inter se već neko vreme nalazi u krizi igre i rezultata. Morate da budete u klubu kako biste tačno znali šta se dešava, ali ja sigurno ne bih otpustio Ranijerija. Nije on jedini krivac", rekao je Macola italijanskim medijima.

Ranijeri je u ponedeljak uveče dobio otkaz, a umesto njega na klupu ’neroazura’ došao je Andrea Stramakjoni, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dosadašnji trener mladog tima Intera.

Ne poznajem ga i zato sada ne mogu sudim o njemu. Očigledno je da je u mlađim kategorijama imao sjajne rezultate. Sve zavisi kako će se snaći i da li će ga ekipa slušati", dodao je Macola.

Macola je podsetio da Inter, uprkos lošim rezultatima u Seriji A, još ima šansu da obezbedi plasman u evropska takmičenja sledeće sezone.

Zanimljivo je da je Macola jedan od retkih legendarnih fudbalera Intera koji stalno komentariše situaciju u klubu, pa je tako prošle nedelje rekao da Dijego Forlan ne zaslužuje da igra u milanskom timu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.