Ma kakvi Ronaldo, Bejl i Benzema, Đukić najavljuje ofanzivu protiv Kraljeva: Uvek igramo napadački, pa ćemo i protiv Reala

Izvor: MozzartSport.com, 23.Jan.2015, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ma kakvi Ronaldo, Bejl i Benzema, Đukić najavljuje ofanzivu protiv Kraljeva: Uvek igramo napadački, pa ćemo i protiv Reala

„Poraz u Kataloniji nam je upozorenje da ne smemo da se opuštamo, iako smo autsajderi“, rekao je srpski strateg

Trener Kordobe Miroslav Ðukić rekao je danas da će njegov tim igrati napadački i protiv Reala u narednom kolu Primere, uprkos tome što je madridski tim izraziti favorit.

„Ponosan sam na moje igrače i veoma zadovoljan učinkom otkad sam došao u klub. Napredovali smo mnogo, a najviše me raduje što još uvek ima prostora za dalje. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Igramo hrabro i napadački protiv svakog rivala u ligi“, rekao je Ðukić na konferenciji za medije.

Slične najave srpski trener je imao uoči meča protiv Barselone, kada je Kordoba poražena sa 5:0 na Kamp Nou.

„Hteo sam da odvučem pažnju igračima jer je Barselona moćan rival. Poraz u Kataloniji nam je upozorenje da ne smemo da se opuštamo, iako smo autsajderi. Moramo da sledimo svoj put“, rekao je Ðukić i dodao da njegov kolega na klupi Reala Karlo Anćeloti neguje atraktivan fudbal koji daje rezultate.

Ðukić je tim iz Andaluzije preuzeo u oktobru kada je bio na poslednjem mestu na tabeli španskog prvenstva i posle solidnih rezultata odveo ga na 14. poziciju sa 18 bodova.

Utakmica 19. kola Primere između Kordobe i madridskog Reala igra se u subotu od 16 sati, a ako verujete da Đukićeva ekipa može do iznenađenja kvota na pobedu domaćina u kladionici MOZZART je 13,0.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Đukić: Uvek igramo napadački, pa ćemo i protiv Reala

Izvor: Blic, 24.Jan.2015, 10:00

Trener Kordobe Miroslav Đukić rekao je da će njegov tim igrati napadački i protiv Reala u narednom kolu Primere, uprkos tome što je madridski tim izraziti favorit..."Ponosan sam na moje igrače i veoma zadovoljan učinkom otkad sam došao u klub. Napredovali smo mnogo, a najviše me raduje što...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.