Ma kakva tribina, prava bakljada je na krovu! (video)

Izvor: Sportske.net, 11.Jun.2020, 12:35

Ma kakva tribina, prava bakljada je na krovu! (video)

Navijači traže svaki način kako bi pomogli svom timu.

Stadioni u Portugalu su još uvek prazni, ali to ne sprečava dovitljive pristalice Porta da pruže podršku svom timu koji bije pravu bitku sa Benfikom u Primeiri.

Sinoć je Porto slavio minimalnim rezultatom na svom "Dragau".

Savladan je Maritimo sa 1:0 golom Hesusa Korone u šestom minutu, Teljes je pet minuta pred kraj meča dobio i crveni karton, ali to nije ugrozilo domaći tim koji je ostao lider >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na tabeli sa dva boda više od velikih rivala.

Na samoj utakmici smo mogli videti i kakvu podršku je imao domaći tim, na krovu "Dragaa" se okupio dobar broj navijača koji su svojim navijanjem i bakljama pokazali klubu da su uz njega i ovoj situaciji.

Porto fans watching their game from the roof of their stadium last night... 🤯 pic.twitter.com/6YCX2n6zLQ

— The Away Fans Videos (@TheAwayFansVids) June 11, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.