Ma kakav Nejmar, Barsa cilja pojačanje iz Reala, udariće glavom u beli zid!

Izvor: Sportske.net, 06.Feb.2019, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ma kakav Nejmar, Barsa cilja pojačanje iz Reala, udariće glavom u "beli" zid!

Tačno je da ovaj igrač ima cenu, ali ne za Barsu, drugi su uslovi za najvećeg rivala.

U Barseloni su potvrdili da nemaju u planovima Nejmara za sledeću sezonu.

Naime, kako kaže Bertomeu, ne postoji mogućnost da se Brazilac vrati, pripremaju druga pojačanja, spekuliše se o našem Luki Joviću, levom bekom Liona Mendiju, ali i De Lihtu, što bi trebalo da znači odlazak Umtitija.

De Jong je već igrač Barse, od Rabioa su odustali, a bomba bi mogao da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bude Isko.

Bertomeu je rekao da ako Andalužanin želi da napusti Real, jasno da je Barsa zainteresovana da ga dovede.

Istina je da Perez želi da proda Iska i to za 100 miliona evra, ali je jasno, da to ne važi za Barsu, on bi mogao da ode u Kataloniju samo ako bude aktivirana klauzula od 700 miliona, dakle to je nemoguća misija.

Isko je van Lopetegijevih planova, Bertomeu je rekao da bi pregovarao bez problema sa Perezom, ali jasno da bi u Madridu naišao na zid.

Andalužanin je inače često sumnjičen da je veliki navijač Barse, kada je iz Malage otišao u Real, a u večerašnjem "El Klasiku" neće biti u timu, teško da će dobiti šansu i sa klupe.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.