Ma, da li je moguće? Zbog ponašanja i Mitra eliminisan iz tima, sad pominje rasizam!

Izvor: Sportske.net, 19.Jan.2019, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ma, da li je moguće? Zbog ponašanja i Mitra eliminisan iz tima, sad pominje rasizam!

Šta se sve izdešavalo u Fulamu, samo im je još ovo trebalo. Bizarna situacija, zaista...

Slučaj "Kamara" i dalje je glavna tema u Fulamu, kao da nemaju prečih briga.

Podsetimo, ovaj napadač je prvo oteo Mitroviću penal i promašio, Srbin je postigao gol protiv Hadersfilda i doneo pobedu.

On je ohrabrio Kamaru posle meča, ali je novi sukob izbio na času joge koji je upriličio Ranijeri. Prema jednoj verziji, Kamara se loše ponašao prema učitelju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << joge, pa je Mitrović reagovao i došlo je do obračuna.

Izgleda da je Kamara provocirao, Ranijeri ga je sklonio iz ekipe, i on neće biti ni na klupi protiv Totenhema.

"Vodim računa o timu", rekao je Italijan.

Kamara se oglasio jednim bizarnim postom na Instagramu u kome je napisao kako se sve brzo zaboravlja, kako je lako uperiti prstom u nekoga, nego prepoznati žrtvu i odricanje u korist zima.

"To što se promašuju penali i sukobi se dešavaju u svakom klubu, stalno. Nezahvalnost prema nekima, rasizam za druge su česti u ovom svetu. Mnogo je lakše zaboraviti nego pohvaliti i setiti se šta je neko dobro učinio", napisao je ovaj fudbaler.

Ova optužba za "rasizam" će odmah izazvati pažnju, ali i verovatno doprineti da Kamara po kratkom postupku ode iz kluba, priča se da će Francuz, inače poreklom iz Mauritanije završiti u Turskoj,  gde ga želi ekipa Malatije.

U Fulam je stigao Rajan Babel baš iz turske lige, pa je Kamari otvoren put za odlazak.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.