MZT Skoplje u Jadranskoj ligi

Izvor: B92, 15.Mar.2012, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MZT Skoplje u Jadranskoj ligi

MZT Skoplje biće prvi makedonski klub u Jadranskoj ligi, potvrdio je za B92 izvršni direktor tog takmičenja Roman Lisac.

MZT je sa Jadranskom ligom potpisao trogodišnji ugovor, a trenutno deli prvo mesto na tabeli nacionalnog šampionata sa Feni industrijom.

"Već dugo se razgovaralo o toj temi, godinama želimo da makedonski tim uđe u Jadransku ligu i to se sada dogodilo. Sa MZT-om smo pregovarali godinu dana i došli smo do dogovora", rekao je Lisac za B92.

Na pitanje hoće li Makabi i sledeće godine igrati u ABA ligi, Lisac nam je odgovorio da to još nije poznato, kao i da će se više znati po okončanju fajnal-fora.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MTZ Skoplje u ABA ligi

Izvor: Sportski Žurnal, 15.Mar.2012

Košarkaški klub MTZ is Skoplja potpisao je trogodišnji ugovor sa regionalnom Jadranskom ligom, pa će tako Makedonija prvi put imati predstavnika u tom takmičenju, izjavio je predsednik kluba Sašo Bosilkov.. . . - Ugovor nam garantuje da ćemo igrati u Jadranskoj ligi, ali samo ukoliko ne budemo...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.