MVP? To je Embidovo VIDEO

Izvor: B92, 25.Apr.2023, 14:57

"MVP? To je Embidovo" VIDEO

Košarkaš Majami Hita Džimi Batler dobijao je "MVP" povike sa tribina tokom pobede njegove ekipe protiv Milvokija (119:114).

Ni ne čudi, s obzirom na to da je Batler sa 56 poena predvodio svoj tim do 3:1 u prvoj rundi plej-of serije sa Baksima. Ipak, smatra da MVP priznanje pripada centru Filadelfije Džoelu Embidu.

"Ne znam oko MVP-ja. Mislim da je to Džoelovo (Embid), ako sam brutalno iskren. Ali za moj tim, da dođe do pobede u ovakvoj atmosferi, ovom gradu. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << To je ogroman uspeh", rekao je Batler posle meča.

On je na ovom susretu oborio rekord franšize po broju poena u plej-ofu i postavio četvrti najbolji učinak u istoriji lige.

"Nije lako. Imaju sjajne defanzivce koji me teraju da se potrudim za svaki koš. Ali i ja imam sjajne saigrače, koji mi govore da nastavim, budem agresivan i napadam. Lepo je biti član Majamija trenutno", dodao je Batler.

Peti, potencijalno odlučujući susret, se igra u Milovkiju. Batler je izneo očekivanja pred taj susret.

"Da igramo košarku u Milvokiju pred njihovom publikom. Na gostovanju, tu se šampionati osvajaju", zaključio je Batler.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.