Izvor: HotSport.rs, 22.Jun.2017, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MVP OSTAJE: Bojan Dubljević produžio ugovor sa Valensijom (VIDEO)

Sajt Eurohups je preneo da je crnogorski košarkaš Bojan Dubljević produžio ugovor sa španskom Valensijom do 2020. godine.

Dubljević je svoju karijeru počeo u Ibonu i Lovćenu, pre nego što je 2010. došao u Budućnost, gde je proveo dve sezone i stekao afirmaciju. U sezoni 2011/12. uvršten je u drugi idealni tim Evrokupa.
U junu 2012. je potpisao trogodišnji ugovor sa španskom Valensijom. Sa njima je u svojoj prvoj sezoni osvojio nagradu zvezde u usponu >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Evrokupa.
Dobrim partijama u sezoni Evrokupa 2013/14. ponovo je osvojio nagradu za zvezdu u usponu, postavši tako prvi igrač koji je osvojio ovo priznanje dva puta. Takođe je uvršten u drugi idealni tim sezone.
Na NBA draftu 2013. odabran je kao 59. pik od strane Minesota Timbervulvsa.
U tek završenoj sezoni bio je MVP finala španske lige, u kojoj je sa Valensijom osvojio titulu.
Duvljević je odigrao 271 utakmicu za ovaj klub i nalazi se na drugom mestu večne liste po broju nastupa, a jedini strani igrač koji je igrao više u dresu Valensije je Bernard Hopkins.

The post MVP OSTAJE: Bojan Dubljević produžio ugovor sa Valensijom (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.