MVP Menadžer: Promene u vrhu

Izvor: MVP.rs, 11.Sep.2015, 02:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MVP Menadžer: Promene u vrhu

Završena je prva faza "MVP Menadžera".

Nakon petog kola "MVP Menadžera" imamo nova tumbanja u generalnom plasmanu. Na prvom mestu se pred početak osmine finala Evrobasketa po prvi put našao korisnik Hyperactive sa timom "Zverogusterovi" i osvojenih 995.70 poena. Hyperactive je prethodnu rundu završio na drugom mestu. Na drugoj poziciji se nalazi prvoplasirana ekipa iz prethodnog kola "KRSTOVINA" (992.80), dok treću poziciju i dalje čvrsto >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << drži tim "GGakowo" sa 970.00 poena.

Najbolji učinci u petoj rundi:

Sada sledi dan pauze, a nova runda "MVP Menadžera" počinje u subotu. Menjanje sastava je dozvoljeno do početka prvog meča osmine finala, odnosno do subote u 12 sati. Takođe, važno je napomenuti da za narednu rundu možete da promenite (kupite / prodate) pet igrača, a potom će do kraja takmičenja biti omogućene tri izmene između svake faze.

Podsećamo vas da je nagrade za najbolje obezbedila kladionica "MaxBet". Prvoplasirani na kraju takmičenja će dobiti 10.000, drugoplasirani 6.000 i trećeplasirani tim 4.000 dinara za klađenje u "MaxBet"-u.

"MVP portal" se zahvaljuje svima koji podržavaju igru od samog početka,. Trudićemo se da budemo bolji iz kola u kolo. Hvala vam što nam verujete.

(foto: MVP)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.