MVP Menadžer: Imamo pobednika

Izvor: MVP.rs, 21.Sep.2015, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MVP Menadžer: Imamo pobednika

Utakmicama u borbi za medalju odigrano je i poslednje kolo naše igre "MVP Menadžer".

Nakon devetog, poslednjeg kola "MVP Menadžera" i mečeva u borbi za medalje na Evrobasketu, dobili smo tri prvoplasirane ekipe koje će od MaxBet kladionice dobiti vredne nagrade.

Na prvom mestu na kraju Evrobasketa i naše igre "MVP Menadžer" našao se korisnik Djesba sa timom "КК Јандрија" i osvojenih 1677.30 poena. Njega će "MaxBet" kladionica nagraditi >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << vaučerom za avansno klađenje u iznosu od 10.000 dinara. Na drugoj poziciji se našla ekipa "Džudžani" (1674.20), koji će od "MaxBet" kladionice dobiti vaučer za avansmo klađenje u iznosu od 6.000 dinara. Treću poziciju i vaučer u iznosu od 4.000 dinara osvojila je ekipa "KRSTOVINA" sa osovjenih 1665.00 poena.

Plasman:

Najbolji učinci u devetoj rundi:

Tako smo uspešno došli do kraja još jednog "MVP Menadžera", a u narednom periodu ćemo nastaviti da vas iznenađujemo.

Zahvaljujemo se i kladionici "MaxBet" koja je dala dodatnu draž ovoj igri.

"MVP portal" se zahvaljuje svima koji podržavaju igru od samog početka,. Trudićemo se da budemo bolji iz kola u kolo. Hvala vam što nam verujete.

(foto: MVP)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.