MVP Menadžer: Cilj je blizu

Izvor: MVP.rs, 18.Avg.2016, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MVP Menadžer: Cilj je blizu

Završeno je šesto kolo naše igre.

Nakon odigranih utakmica četvrtfinala na Olimpijskim igrama u Rio De Žaneiru okončano je i šesto kolo naše igrice "MVP Menadžer - Rio 2016".

Najbolji učinak nakon šest odigranih kola ima ekipa "K,K, ZGAZI IH SVE", našeg korisnika "mwili", koja je osvojila 712.80 bodova. Na drugoj poziciji nalazi se ekipa "Traktorka" sa 709.80 poena, dok se na trećem mestu nalazi "Jedinstvo" sa 709.60 bodova. Kompletnu >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << tabelu možete pogledati klikom OVDE.

Kada je rezultat u šestom kolu u pitanju, najbolji učinak je ostvario tim "Mikrijevi Kurajberi" koji je sakupio 148.50 poena. Njemu kao pobedniku kola od kladionice "MaxBet" pripada 500 freebet kredita. Najbolje učinke u šestom kolu možete pogledati OVDE.

Onima koji su imali lošije rezultate u prvih šest kola i više nemaju šanse u borbi za generalni plasman savetujemo da ne odustaju. Pored glavnih nagrada za tri najbolja takmičara, "MaxBet" će nagraditi i najbolje učinke u svakoj rundi, tako da će u svakom kolu biti razloga za borbu za što bolji rezultat.

Svi oni koji žele da naprave tim, a to nisu uradili do sada, imaće tu mogućnost u narednim kolima. Svi korisnici će pred ulazak u sedmu rundu imati pravo na tri transfera (kupovine / prodaje).

Šesta runda "MVP Menadžer"-a počinje u petak od 20 sati i 30 minuta, kada se u prvom meču polufinala sastaju reprezentacije Španije i Sjedinjenih Američkih Država.

 Najbolji igrači šestog kola:                                 Najbolji učinci šestog kola:

130.1

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.