MVP? Lebron Džejms

Izvor: B92, 20.Jul.2020, 19:58

"MVP? Lebron Džejms"

Frenk Vogel trener Los Anđeles Lejkersa smatra da bi njegov igrač Lebron Džejms trebao da dobije MVP nagradu na kraju sezone.

Frenk Vogel je pred početak sezone 2019/20 imenovan za trenera Los Anđeles Lejkersa.

Bivši trener Indijana Pejsersa prokomentarisao je individualne nagrade koje se dodeljuju na kraju sezone i rekao kako smatra da dva njegova igrača zaslužuju da ih dobiju.

Radi se, naravno, o Lebronu Džejsmu i nagradi za najkorisnijeg igrača >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sezone i o Entoniju Dejvisu koji bi prema mišljenju Frenka Vogela trebao da bude imenovan za najboljeg defanzivca sezone.

"Lebron uvek uzima najteže zadatke. Čuvao je Kavaja Lenarda protiv Klipersa i to radio sjajno, a potom je čuvao i Janisa Adetokumba protiv Milvokija kada je Entoni Dejvis imao problema sa ličnim greškama. Mislim da niko nema uticaj na igru kao Lebron Džejms i on ove godine treba da bude MVP. Entoni Dejvis bi trebao da bude defanzivac godine i nadam se da će ove nagrade završiti u njihovim rukama", rekao je Frenk Vogel.

NBA liga je pauzirana 11. marta zbog pandemije koronavirusa i nastaviće se 31. jula u Orlandu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.