MVP Basket4kids na treninzima Reala

Izvor: N1 televizija, 12.Jul.2018, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MVP Basket4kids na treninzima Reala

Mladi slovenački košarkaš Jan Vide, najkorisniji igrač premijerne sezone takmičenja Basket4kid dobio je poziv da trenira sa madridskim Realom.

13-godišnji Jan, koji igra za mlađe kategorije Heliosa, zablistao je tokom turnira koji je organizovao Sport Klub, a koji je završnicu imao u okviru ‚fajnal fora‘ Evrolige.

Predvođeni Janom, košarkaši Heliosa su trijumfovali na svim mečevima koje su odigrali u Sloveniji, a potom su bili nezaustavljivi u regionalnom >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << finalu.

Vide se istakao sjajnim partijama, koje je direktno prenosio Sport Klub, a koje očigledno nisu promakle ‚kraljevskom klubu‘.

Sport Klub već priprema drugu sezonu Basket4kids, koja u regionu počinje u septembru, a takmičenje u Sloveniji se očekuje u decembru.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.