MUSLIN OBJAVIO SPISAK: Na ove Orlove računa za odlučujuće bitke (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2017, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUSLIN OBJAVIO SPISAK: Na ove Orlove računa za odlučujuće bitke (FOTO)

Okupljanje zakazano za 2. oktobar u Staroj Pazovi.

Do kraja kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji ostala su još dva kola. Fudbalsku reprezentaciju Srbije očekuje gostovanje Austriji, 6. oktobra, a zatim, tri dana kasnije i domaćinstvo Gruziji. Uoči dva meča u kojem bi Orlovi trebalo da potvrde plasman na Mondijal, selektor Slavoljub Muslin objavio je spisak fudbalera na koje će računati.

NOVA GOLČINA: Posle Ljajićeve rakete ne pomažu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ni 2 GOLMANA! Bukvalno! (VIDEO)

JAD I BEDA: Gaćinović poslao Zvezdinog rivala u zonu sumraka (FOTO)

Na spisku se nalaze: golmani Vladimir Stojković, Predrag Rajković i Aleksandar Jovanović, kao i igrači (kapiten) Branislav Ivanović, Jagoš Vuković, Nikola Maksimović, Miloš Veljković, Nemanja Milunović, Aleksandar Kolarov, Matija Nastasić, Uroš Spajić, Ivan Obradović, Stefan Mitrović, Antonio Rukavina, Nemanja Matić, Dušan Tadić, Luka Milivijević, Adem Ljajić, Mijat Gaćinović, Filip Kostić, Nemanja Gudelj, Nemanja Maksimović, Aleksandar Mitrović, Aleksandar Prijović i Andrija Pavlović.

Na spisku ponovo nema Sergeja Milinković-Savića, a na njemu je Nikola Maksimović, uprkos crvenom kartonu dobijenom u Irskoj. Poziv je dobio i Miloš Veljković, "Zlatni Orlić", sad član Verdera.

- Ništa jos nije gotovo, i spremamo se najozbiljnije. Pokušaćemo da već u prvom meču obezbedimo plasman, ali dobro je i što imamo pravo na popravni sa Gruzijom. Situacija na tabeli je povoljnija nego sto sam očekivao. Mislim da se mentalitet igrača promenio. Znam da se momci nisu opustili, iako su navijači stvorili euforiju kao da smo se plasirali. Za Milunovića bila preporuka dobra igra protiv Crvene zvezde.

Okupljanje u Sportskom centru u Staroj Pazovi zakazano je za 2. oktobar. Podsetimo, Srbija vodi na tabeli sa 18 bodova, a slede Vels sa 14, Republika Irska sa 13, Austrija sa devet i Gruzija sa pet. Poslednjeplasirana Moldavija ima samo dva. Dakle, Srbiji je potrebna jedna pobeda iz dve utakmice, kako bi u Rusiju otišla kao prvoplasirana u grupi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.