MURINJO RAZOČARAN TOTENHEMOM: Konte je dobar, ali Nuno je izvandredan

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2021, 19:35

MURINJO RAZOČARAN TOTENHEMOM: Konte je dobar, ali Nuno je izvandredan

Posebni nije impresioniran angažovanjem Italijanskog stručnjaka.

Žoze Murinjo, aktuelni trener FK Roma, prokomentarisao je dešavanja u svojoj nekadašnjoj ekipi FK Totenhem.

Pevci su posle samo 17 mečeva na klupi smenili Portugalca Nuna Espirita Santa i na njegovo mesto postavili Antonia Kontea.

- Konte je dobar stručnjak, ali je i Nuno izvanredan menadžer. Tokom pet godina je uradio fantastičan posao u Vulverhemptonu. To nije moglo da se napravi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za nekoliko meseci. Čovek je pokazao da zna posao i trebalo je da u Londonu imaju više strpljenja. Mislim da su napravili grešku, što su ga otpustili - izjavio je Murinjo.

Murinjo je u periodu od 2019. do 2021. godine bio na klupi Totenhemu.

Nije tokom svog mandat osvojio nijedan trofej i to mu se desilo prvi put još od 2002. godine kada je bio trener Uniao Leirije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.