MUP istražuje FK Vojvodina

Izvor: B92, 29.Mar.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP istražuje FK Vojvodina



Novosadska policija saopštila je da je, na zahtev Okružnog javnog tužilaštva, započelo prikupljanje informacija o odgovornosti zvaničnika Fudbalskog kluba Vojvodina u vezi sa finansijskim poslovanjem tog kluba. U kratkom saopštenju policije navodi se da je rad na prikupljanju svih relevantnih činilaca u toku.

Novosadski mediji danas su objavili da je istraga usledila nakon anonimne krivične prijave, u kojoj se tvrdi da je doskorašnji kapiten Vojvodine Milan Stepanov >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zimus prešao u turski Trabzonspor za daleko veći iznos od onog koji je zvaničeno saopšten.

Prema navodima anonimne krivične prijave, transfer Stepanova u turski klub vredeo je 950.000 evra, ali je u javnosti objavljeno da je za mladog reprezentativca SCG plaćeno 400.000 evra.

Razliku su, prema navodima iz prijave, podelili direktor Vojvodine Cvetko Ridjošić i druga lica i posrednici u transferu. Ridjošić je u izjavi "Gradjanskom listu" demantovao navode iz krivične prijave i ocenio da je reč o "insinuacijama koje nekome odgovaraju".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.