MUNDOBASKET: Amerikanci rutinski do četvrtfinala

Izvor: HotSport.rs, 06.Sep.2014, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUNDOBASKET: Amerikanci rutinski do četvrtfinala

Košarkaška reprezentacija SAD prvi je učesnik četvrtfinala Mundobasketa, pošto je u Barseloni rezultatom 86:63 (23:13, 19:14, 24:11, 20:25) savladala Meksiko.

Amerikanci se nisu puno mučili protiv južnih suseda, već su ih rutinski deklasirali. Brzo je „drim tim“ došao do „+10″, a kasnije i maksmilanih 34 poena razlike. Briljirao je Stefon Kari sa 20 poena uz šut za tri ponea šest od devet. Kajl Tompson je ubacio 15 koševa, dok se Džejsm Harden >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << zaustavio na 12 poena. Sa druge strane nezaustavljiv je bio centar „sombrerosa“ Gustavo Ajon koji je ubacio 25 koševa.
hotsport.rs
Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


KEC IZ GEOGRAFIJE: Pjanić uz Ljajića u reprezentaciji Srbije?


DOŠLO I KARADŽIĆEVIH PET MINUTA: Jenisej savladao Partizan (VIDEO)


NOVI PROBLEMI ZA PARTIZAN: Posle Brašanca na listi povređenih Lukač i Ostojić






Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Španci se poigravali sa Senegalom! Nastavlja se prokletstvo Hrvata!

Izvor: Telegraf.rs, 06.Sep.2014

"Vatreni" su ispali od Francuske u osmini finala čime su nastavili svoju seriju loših rezultata na velikim takmičenjima još od 1995. godine*Domaćin šampioanta nije imao većih problema sa Senegalom..Košarkaška reprezentacija SAD prva je izborila plasman u četvrtfinale Svetskog prvenstva, pošto...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.