MUKE ZA STARU DAMU: Dušan Vlahović ponovo povređen

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2023, 15:13

MUKE ZA STARU DAMU: Dušan Vlahović ponovo povređen

Neizvestan za duel protiv Sportinga u Ligi Evrope.

Napadač Juventusa i reprezentativac Srbije, Dušan Vlahović, ponovo se povredio i mogao bi da propusti prvi duel "Stare dame" i Sportigna u četvrtfinalu Lige Evrope.

Dva dana posle poraza od Lacija fudbaleri Juventusa okupili su se u Kontinasi kako bi se pripremili za okršaj koji ih u četvrtak očekuje protiv lisabonskog kluba, ali im se Vlahović nije pridružio, pišu italijanski mediji. Prema njihovim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << informacijama, 23-godišnji golgeter ima problem sa zglobom koji je povredio na rimskom Olimpiku za vikend. Srpski golgeter napustio je igru u 63. minutu.

I tifosi si dividono: chi difende Dusan Vlahovic e chi lo attacca. Voi da che parte state? pic.twitter.com/6apwB9yN7w

— Juventus_Club19 ⚪⚫ (@JuventusClub19) April 10, 2023

Vlahović je ove sezone postigao tri i namestio još dva gola u evropskim takmičenjima. U Ligi šampiona bio je precizan protiv Makabija iz Haife, a u Ligi Evrope prvo protiv Nanta u šesnaestini finala, potom i protiv Frajburga u osmini finala. Gol protiv nemačkog kluba bio mu je jedini za Juventus u poslednja dva meseca... U Seriji A Srbin je postigao osam golova na 20 odigranih utakmica.

Dobra vest za Masimilijana Alegrija je da su treninzima ovog utorka vratili Leonardo Bonuči i Pol Pogba, ali ostaje da se vidi hoće li biti na sto odsto do predstojeće utakmice.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Lorena Gomez, snaja Serhia Ramosa

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.