MUKE KILIJANA MBAPEA: Pristala je da mu uzme samo 30 posto od plate

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2024, 14:18

MUKE KILIJANA MBAPEA: Pristala je da mu uzme samo 30 posto od plate

Sve je prepustio majci po pitanju transfera i novca.

Najveću pažnju u fudbalskim prelazninim rokovima u posledenje vreme privlači Kilijan Mbape. Ipak, svu brigu oko odluke igrača PSŽ-a gde će nastaviti karijeru izgleda vodi njegova majka Fajza Lamari.

Poznata je u fudbalskim krugovima kao tvrd pregovarač, pa čak nije popustljiva ni prema Kilijanu.

Stubborn mother spends millions on Kylian Mbappe's annual salaryhttps://t.co/vIh8HSL72i

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Babu Kar (@BabuKar1152196) January 14, 2024

- Rekao sam mu da mora da da najmanje 30 odsto svoje plate, da neću pristati ni na šta manje od toga ili ću se penzionisati, otići na Maldive ili negde slično i prestati da radim za njega - kazala je Lamari na promociji fondacije "Inspired by KM" i potom dodala:

- Na početku sam mu rekla da mora da bude 50 odsto, ali smo razgovarali i došli do 30 odsto - dodala je Lamari.

Inače, fondacijom "Inspired by KM" Mbape i njegova porodica žele darovitim mladim ljudima da pruže prijatan i normalan život, bez žrtvovanja, a upravo je francuski fudbaler pre nekoliko dana istakao koliko mu nedostaje normalan život.

- Platio bih dosta novca da mogu da odem do pekare da kupim hleb ili da radim slične stvari koje rade normalni ljudi. Izgubio sam spontanost, sve oko mene je promišljeno - rekao je Mbape.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.