MUK NA OLD TRAFORDU: Zvezda Junajteda odbila novi ugovor! Evo ko će zameniti igrača koji je od 2011. godine u timu

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Mar.2023, 18:21

MUK NA "OLD TRAFORDU": Zvezda Junajteda odbila novi ugovor! Evo ko će zameniti igrača koji je od 2011. godine u timu

Neverica u slavnom klubu.

Golman Mančester junajteda David de Hea odbio je da produži ugovor sa klubom sa "Old Traforda", prenose španski mediji.

De Hea je član Mančester junajteda od 2011. godine, a ima ugovor sa "crvenim đavolima" do kraja sezone. Španski golman je među najplaćenijim fudbalerima u Premijer ligi, a u engleskom klubu ima nedeljnu platu od 425.000 evra.

Menadžer Mančester junajteda Erik ten Hag je zadovoljan nastupima španskog golmana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u ovoj sezoni zbog čega je od čelnika kluba zatražio da ponude produženje ugovora De Hei. Međutim, De Hea je odbio ponudu za produženje saradnje, pošto rukovodstvo kluba sa "Old traforda" traži od španskog golmana da pristane na smanjenje plate.

U slučaju da dođe do razlaza između De Hee i Mančester junajteda, "crveni đavoli" bi u tom slučaju angažovali golmana Brentforda Davida Raju. De Hea (32) je u Mančester junajted stigao 2011. godine iz Atletika, a za engleski klub branio je na 529 mečeva.

Sponzor vesti Premijer lige – sportska kladionica Meridian

BONUS GALERIJA

  Pogledajte kako izgleda brazilska fudbalerka Natalija Guilter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.