MUK! Mitrović je teško pronalazio reči! Utučen je!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2022, 23:53

MUK! Mitrović je teško pronalazio reči! Utučen je!

Težak poraz.

Centarfor Srbije Aleksandar Mitrović bio je vidno utučen posle poraza od Švajcarske.

- Teški su utisci, puno emocija, prazni smo, ekipa i svi u svlačionici, muk. Težak je ovo poraz, ne znam šta bih rekao, prazni smo. Sve od sebe smo dali, ali to očigledno nije bilo dovoljno. Ni mi ni narod nismo očekivali ovo. Šta je tu je, nema nazad. Kad je bilo lepo pljuštale su pohvale, sad će biti kritika i moramo to da izdržimo.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Psihički će trebati vremena da se sve slegne, imali smo dosta problema što se fizike tiče. Da li smo mogli bolje u nekim detaljima, jesmo. Švajcarska je bila bolja i zasluženo ide dalje. Mi treba da stresemo prašinu i moramo dalje. 

Potom je napadač ušao u malo dublju analizu.

- Duži period smo sa selektorom, svaku utakmicu možemo da dobijemo, ali i od svih da izgubimo. To je stil koji forsiramo. Moramo neke stvari da poboljšamo. Sve u svemu, mislim da nemamo za čim da žalimo. Nažalost nije bilo dovoljno, ova ekipa, selektor, novinari, navijači mislim da nikad nije bila lepša, pozitivnija atmsofera. Zahvalio bih se svima ispred igrača. Nastavićemo da ginemo za dres i navijači to znaju da cene - rekao je Mitrović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Mitrović: Svi smo dali sve od sebe

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Dec.2022, 11:58

Srpski fudbaler Aleksandar Mitrović rekao je večeras da je selekcija pretrpela težak poraz od Švajcarske, ali da su svi igrači pružili maksimum na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.