MSL: Pobede večitih, remi OFK

Izvor: B92, 19.Nov.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MSL: Pobede "večitih", remi OFK



Fudbaleri Crvene zvezde obezbedili su prvo mesto posle jesenjeg dela prvenstva. 'Crevno-beli’ su ubedljivo savladali najslabiji tim lige, Zemun, sa 5:0.

U prvom poluvremenu viđeni su efektni golovi Milovanovića i Anđelkovića, kao i sjajna akcija posle koje se u strelce upisao Kastiljo. Oba gola u nastavku Zvezda je postigla iz jedanaesteraca.

"Želja nam je bila da maksimalno ozbiljno odigramo utakmicu, bez potcenjivanja protivnika. Donekle smo uspeli >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u tome jer nismo svih 90 minuta imali ozbiljnost u pojedinim situacijama. Na tome ćemo još morati da radimo. Ipak sam zadovoljan rezultatom i čestitam igračima na novoj pobedi", rekao je Bajević

Na severnoj tribini, gde je bilo najviše gledalaca od ukupno hiljadu, istaknuto je nekoliko transparenata protiv Zvezdine uprave, posle čega je usledilo skandiranje „Dokle da nam Zvezdu brukate”.

Navijači su tražili i da na klupskom grbu umesto latičnog bude ćirilično pismo, da ekipa više ne igra u narandžastim dresovima, a protestvovali su i zbog poklanjanja dresa predsedniku Opštine Novi Pazar Sulejmanu Ugljaninu.

Vojvodina je savladala Bežaniju, a jedini gol postigao je u 36. minutu Despotović.

Mladost je u Apatinu bila bolja od Hajduka iz Kule, a jedini gol postigao je Kozoš, posle velike greške odbrane gostiju.

Fudbaleri Partizana su pred oko 3.000 gledalaca u Zrenjaninu savladali Banat sa 2:1. Na prvom gostovanju u Karađorđevom parku posle šest godina 'crno-beli’ su lako stekli dva gola prednosti. U 15. minutu Vukelja je prošao po desnoj strani, Maletić šutirao, a Nebojša Marinković odbijenu loptu sa ivice šesnaesterca poslao u mrežu. U 35. minutu Zajić je uposlio Mirosavljevića, a ovaj posle solo akcije savladao Pustinjakovića. U 64. minutu Vukelja je dobio drugi žuti karton. Sa igračem više domaći su uspeli da smanje rezultat u 74. minutu golom Vukojevića.

"Bili smo bolji, na vreme poveli i postigli drugi gol, i mogli smo da rešimo utakmicu već u prvom delu, ali smo na kraju ipak zasluženo slavili”, rekao je Miodrag Ješić.

Iznenađenje kola priredili su fudbaleri Borca iz Čačka koji su na Karaburmi osvojili bod u duelu sa OFK Beogradom.

Poslednja utakmica kola igra se u nedelju, Voždovac dočekuje ekipu Smedereva.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.