MRKELA O PRELAZNOM ROKU: Zvezda želi Falka, Petrović pred odlaskom, ništa od Tošića

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2021, 17:36

MRKELA O PRELAZNOM ROKU: Zvezda želi Falka, Petrović pred odlaskom, ništa od Tošića

Sportski direktor crveno-belih otvoreno o dolascima i odlascima.

Aksel Bakajoko i Slavoljub Srnić su već stigli, tu je i Ričard Odada, promovisan iz omladinaca, otišli su Stefan Hajdin, Veljko Simić i Ričmond Boaći, ali navijači Crvene zvezde očekuje transfer "bombe".

Sportski direktor Mitar Mrkela u intervjuu za "TV Arena Sport" potvrdio je da je Filipo Falko prva želja uprave kluba, da je Njegoš Petrović blizu odlaska u klub iz lige petica, dok je situacija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ostala nerazjašnjena kad je u pitanju eventualni dolazak Duška Tošića.

Da li posle Reala u Madridu može da padne i Barselona u Beogradu? Navijači Zvezde se nadaju tome, a nema sumnje da bi crveno-beli trijumfom u večerašnjem (19.00) meču s Kataloncima značajno ublažili neke prethodne poraze u Evroligi. Kvota na keca u Pioniru je 3,50, dok je dvojka 1,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Barselona.

Prvo ipak o Falku...

- Mogu samo da kažem da je odličan igrač i da nema kluba koji ga ne bi voleo u svojim redovima. Zvezda bi volela da ga vidi u svojim redovima - rekao je Mrkela što bi trebalo da znači da je Falko na pragu crveno-belih.

Kad je pak Duško Tošić u pitanju situacija nije tako jasna. Mrkela naime podseća da je Miloš Degenek još u timu, mada postoji mogućnost da ode, ali i da bez njega Zvezda ima trojicu štopera: Nemanju Milunovića, Radovana Pankova i Strahinju Erakovića, te da u slučaju nužde mogu da uskoče i Milan Rodić, Marko Gobeljić i Odada.

Znači li to da Tošić neće doći?

- Odgovorio sam na to pitanje - istakao je Mrkela.

Na kraju i o Njegošu Petroviću, Mozzart Sport je ekskluzivno objavio da je Torino vrlo zainteresovan...

- Petrović se istakao igrama, postoji interesovanje za njega i to iz ekipa koje igraju u top pet evropskih liga. Pregovara se. Videćemo narednih dana - završio je Mrkela.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.