MREŽE GORE KAO NIKAD! Posle Mrkele, još jedan čelnik Zvezde ŠOKIRAO Srbiju rečima o Stojkoviću

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2018, 22:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MREŽE GORE KAO NIKAD! Posle Mrkele, još jedan čelnik Zvezde ŠOKIRAO Srbiju rečima o Stojkoviću

Burni dani u srpskom fudbalu.

Zvezdan Terzić se uključio u priču oko izjave Vladimira Stojkovića o odricanju srpskog državljanstva. Generalni direktor je govoreći za RTS rekao da ima veliko poštovanje za golmana Partizana i o njemu je govorio biranim rečima, ali nije propustio priliku da uputi otrovne strelice na račun čelnika crno-belih.

- Lično cenim golmana Stojkovića. Mislim da je izvanredan golman. S obzirom na to da nosi dres reprezentacije Srbije, mora >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da bude svestan težine izgovorenih reči. On ne predstavlja samo Partizan, već i igrača nacionalnog tima. Takve reči koje je izgovorio, mislim da nije rekao nijedan drugi srpski sportista. Ovo napominjem zato što sam ubeđen da je on imao predigru i uvertiru. Ta indoktrinacija traje već duži period od strane čelnika Partizana i njihove televizije, Parizanovog vesnika, gde oni podgrevaju navijačke strasti i to je sve uticalo na golmana Stojkovića i zato je on reagovao kako je reagovao, da stvarno misli da su on i Partizan žrtve -  rekao je Terzić.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.