MOZZART kalkulator: Parker rešeta protiv Dalasa, De Kolo sipa u Novgorodu!

Izvor: MozzartSport.com, 27.Mar.2015, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MOZZART kalkulator: Parker rešeta protiv Dalasa, De Kolo sipa u Novgorodu!

Pet predloga smo vam spremili za danas...

8624 Serhio Rodrigez (Real Madrid) – više od 10,5

Bradonja je ukočio malo u prethodnih nekoliko nedelja, a nije bilo ni potrebe da previše zapinje pošto je Real redom rušio rivale do poslednjeg kola kada je poražen u Atini. Madriđani bi večeras trebalo da „grizu“ kako ih ne bi stigla Barselona na prvom mestu grupe E. Sigurni smo da će Ćaćo večeras biti motivisan da se osveti Makabiju koji mu je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << upropastio prošlu sezonu i ukrao titulu šampiona Evrope Kraljevskom klubu ispred nosa, te bi večeras lagano trebalo da dođe do 11 poena. Teško je tipovati na igrače Reala zbog činjenice da svaki put neko drugi iskoči, ali nam danas Rodrigez „miriše“ na plus.

8603 Nando De Kolo (CSKA) – više od 14,5

Francuz igra najbolju sezonu u karijeri i prvi je strelac Moskovljana sa 16,2 poena u proseku tokom Top 16 faze. De Kolo će verovatno biti u najužem izboru za MVP nagradu ukoliko CSKA dođe do završnog turnira, što se svakako očekuje.  Večeras će Armejci odigrati mali ruski derbi protiv Nižnjeg koji slovi za „divlju“ ekipu koja voli da igra u tranziciji i čiji se mečevi završavaju sa ogromnim brojem poena. To znači i više lopti za Nanda, te automatski i više pogodaka.

8667 Toni Parker (San Antonio) – više od 15,5

Francuski plejmejker je obično glavni razlog i pokretač San Antonija, pa kad njemu ide dobro i timska igra je na nivou. Kako su Sparsi u poslednje vreme ušli u najbolju formu od početka sezone, očekujemo da se nesigurni Dalas nađe u velikim problemima kada je u pitanju čuvanje Tonija Parkera. Ražon Rondo je poznat kao defanzivac koji ima problema sa odbranom od „pik en rola“, što je najjače oružje Tonija Parkera.

8638 Marčin Gortat (Vašington) – više od 11,5

Centar Vašington Vizardsa će imati lagan posao protiv Ala Džefersona koga tokom čitave karijere bije glas da ga ne zanima odbrana, što ako pogledate koju utakmicu Šarlota, možete i sami da vidite. Gortat je ofanzivno izuzetno potentan, može da postigne koš sa distance dok je u reketu odličan, pa očekujemo da Džeferson „nastrada“ večeras.

8632 Nerlens Noel (Filadelfija) – manje od 12,5

Deandre Džordan je jedan od favorita za osvajajne prestižne nagrade za najboljeg defanzivca u NBA ligi, pa ne verujemo da će i ovako ne previše talentovani Nerlens Noel, uspeti da se naigra pored centra Los Anđeles Klipersa. Filadelfija je ionako izraziti autsajder na ovoj utakmici, pa se ne očekuje veliki broj poena.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.