Izvor: MozzartSport.com, 13.Jul.2020, 16:06

MOZZART NJUZZ (ponedeljak, 13. jul): Zašto Zvezda ne treba da kupi Bastosa...

O tome iz Rima govori Željko Pantelić, a gosti naše Ivane Milićević su i novinar Sport Kluba Neven Cvijanović, Ognjenka Marić iz Madrida i urednik redakcije Mozzart Sport Dejan Stanković

Mančester Siti je ponovo u Ligi šampiona, Španci i dalje pričaju o problemima sa video tehnologijom, u Laciju je počeo lov na veštice, krivci se traže i u Interu, međutim, ako pitate ljude u Srbiji verovatno da je jutros najviše odjeknula informacija Sportskog žurnala da je Crvena >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << zvezda krenula u napad na iskusnog defanzivca Nebeskoplavih Bastosa.

O tome smo naravno porazgovarali i sa našim dopisnikom iz Rima Željkom Pantelićem, koji se Bastosa nagledao u dresu Lacija i koji nam je u novoj epizodi Mozzart Njuzza potvrdio da bi Lacio zaista bio spreman da se rastane sa Bastosom, uz odgovarajuće obeštećenje ipak, ali je takođe “posavetovao“ crveno-bele da – odustanu na vreme.

Ako mene pitaš ja Bastosa ne bih uzeo nikada u svoj tim. To je igrač koji te ponekad oduševi nekim potezom, ali je zaista krajnje nepouzdan. Nikad ne znaš kakvu će glupost na terenu da napravi. Od penala potpuno nepotrebnog, do gubitka lopte, do pogrešnog pasa, do amnezije totalne kod kornera ili slobodnog udarca. Da ja odlučujem o tome da li da se uzme Bastos ili ne uvek bih rekao: Ne“, rekao je Pantelić.

Uostalom, poslušajte i sami, bilo je tu još zanimljivih tema o kojima je naša voditeljka Ivana Milićević razgovarala sa novinarom Sport Kluba Nevenom Cvijanovićem, urednikom Mozzart Sporta Dejanom Stankovićem, Željkom Pantelićem iz Rima, te Ognjenkom Marić iz Madrida.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.