MOZZART HAPPY HOUR: Hoće li Čuka izdržati? Rasterećena Voša ide na novu pobedu

Izvor: MozzartSport.com, 23.Jul.2015, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MOZZART HAPPY HOUR: Hoće li Čuka izdržati? Rasterećena Voša ide na novu pobedu

U današnjoj specijalnoj ponudi koja donosi sjajne kvote nalaze se mečevi srpskih klubova u kvalifikacijama za Ligu Evrope

Vojvodina i Čukarički danas ponovo izlaze na evroscenu. U toku ove sezone obe ekipe odigrale su po tri meča, dakle ukupno šest na kojima su primile samo jedan gol (Voša protiv MTK u Novom Sadu), što jasno govori da je prolazak u treću rundu kvalifikacija za Ligu Evrope realnost.

Upravo za ova dva kluba vezana je današnja MOZZARTOVA akcije >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Happy Hour koja će trajati od 16.00 do 18.00, dakle sve do početka mečeva Gabala - Čukarički i Spartaks - Vojvodina.

A današnja specijalna ponuda odnosi se na sledeće tipove:

ČUKARIČKI NE PRIMA GOL - u pitanju je tip tm1 0 na par koji nosi šifru 6506. Tokom akcije Happy Hour kvota na ovaj tip iznosiće 3,80 umesto 3,35.

Neka se Azeri otvore, Čuka će to umeti da kazni!

Podsetimo, Čuka je u prvoj utakmici, na Banovom brdu, savladala Azerbejdžance sa 1:0, što znači da bi joj prolazak ovog tipa doneo i siguran prolazak u narednu rundu. A tim Vladana Milojevića u dosadašnja tri duela (dva sa Domžalama, jedan sa Gabalom) nije primio NIJEDAN gol.

VOJVODINA DVOJKA I 3+ - u pitanju je tip KMB 2&3+ na par koji nosi šifru 6510. Tokom akcije Happy Hour kvota na ovaj tip iznosiće 3,30 umesto 2,75.

Za bodove, za evropsku Vošu za Vujketa!

Voša je u prvoj utakmici u Novom Sadu dobila Letonce sa 3:0, i rasterećena je otupotaval za Jelgavu, gde Spartaks igra mečeve kao domaćin, pošto njegov, u Jurmali, ne ispunjava UEFA uslove. Za očekivati je da domaći budu ofanzivni, a Novosađani em što su rasterećeni, em što su mnogo bolji, pa bi trebalo da bude i golova.

Ovi tipovi mogu se igrati u sinlgu ili kombinovati sa drugim igrama i parovima. Akcija Happy Hour biće aktuelna od 16.00 do 18.00 na svim MOZZARTOVIM uplatno-isplatnim mestima, kao i na sajtu mozzartbet.com.

* Učestvovanje u igrama na sreću nije dozvoljeno maloletnim licima

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.