MOZZART GEJMING: Online Soccer Manager

Izvor: MozzartSport.com, 25.Sep.2014, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MOZZART GEJMING: Online Soccer Manager

U jednom od naših ranijih tekstova, pričali smo o najpopularnijim online browser based fudbalskim menadžerima. Osim Hattricka, koji je aktivan dugi niz godina, izdvojio se Online Soccer Manager, čija je glavna prednost ravnopravno prisustvo na više platformi. Upravo zbog toga smo izdvojili ovaj naslov kao jedan od boljih onlajn-mobilnih fudbalskih menadžera.

Online Soccer Manager nije klasičan fudbalski menadžer, jer je sam koncept igre sezonski. Odabrani >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << klub vodite jednu sezonu nakon koje krećete sve od početka. Naravno, moguće je ponovo preuzeti isti klub u istoj ligi, ali zaista ne vidimo razlog za to. Na kraju svake sezone vi kao menadžer dobijate određene bodove za uspehe, i to je jedina stvar koja se prenosi kroz igru. Ti poeni vam jedino znače ukoliko želite da merite svoj uspeh na globalnoj top listi ili protiv prijatelja.

Izbor liga je zaista raznovrstan i nude vam se takmičenja od Srbije, Engleske i Holandije do Kostarike i Perua. Igra poseduje licence, tako da su svi timovi i igrači u ligama realni. Ovaj podatak treba uzeti kao veliku prednost, jer kada se poredi sa konkurencijom (izuzimajući neprikosnoveni Football Manager handheld), Online Soccer Manager i tu prednjači. Timovi su razvrstani po realnim ligama i divizijama, s tim da možete i sami praviti svoje takmičenje zasnovano na nacionalnim prvenstvima. Ovo je posebno interesantno ako igrate sa većim brojem prijatelja, gde svake sezone možete odmeravati snage sa novim timovima u drugim ligama.

Online Soccer Manager se ni u jednom trenutku ne trudi da bude bolji od Football Managera. Desetine hiljada fanova je pridobio upravo jednostavnošću. Postavljanje taktike se obavlja za nekoliko sekundi, treninzi se sprovode u četiri klika, dok je kupovina igrača pojednostavljena do maksimuma. Potrebno je samo imati svotu novca za igrača na transfer listi i to je to.

To znači da će, recimo, Anhel di Marija bez problema preći u Javor, ako budete imali dovoljno para. Naravno, moguće je slati i ponude drugim menadžerima za njihove igrače koji nisu na javnoj prodaji, ali taj poduhvat zahteva „kartice“ koje se kupuju pravim novcem. Bez njih moguće je uspešno voditi tim, ali će to raditi bez skautinga, dodatnih treninga i osoblja kao i unapređenja stadiona.

Online Soccer Manager ne zahteva da uz njega provedete sate, dane i mesece. On će vam „oduzeti“ 10 do 15 minuta dnevno, ukoliko ste i malo posvećeni, što je sasvim dovoljno za višemesečnu zabavu. Takođe, podjednak je užitak igranja u brauzeru, na Fejsbuku, mobilnom telefonu ili tabletu. Tu pogodnost ima retko koji fudbalski menadžer, pa je tako Online Soccer Manager, hteli ne hteli, uvek sa vama gde god da ste.

Ime igre: Online Soccer Manager

Platforma: PC, Android, iOS, Facebook

Cena: igra je besplatna

Ocena: 90%

Piše: Konstantin Milutinović (k.milutinovic@gmail.com)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.