MOŽEMO DA IM PRUŽIMO OTPOR: Žakelj se oglasio pred Zvezdu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Feb.2024, 15:27

"MOŽEMO DA IM PRUŽIMO OTPOR": Žakelj se oglasio pred Zvezdu!

Derbi kola...

Košarkaši Budućnosti igraju u ponedeljak u Podgorici od 17 časova protiv Crvene zvezde u okviru 19. kola regionalne ABA lige. Gost timu iz Podgorice je lider regionalnog takmičenja, koji je ove sezone izgubio samo dva meča.

Crvena zvezda je pobedila u prvom duelu pred svojim navijačima rezultatom 95:86.

Budućnost je u dosadašnjem takmičenju pobedila u 13 utakmica, a uoči duela sa Crvenom zvezdom je u nizu od pet uzastopnih trijumfa.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Trener domaćeg tima Andrej Žakelj rekao je da je Budućnost u trenutku kada može da se suprotstavi Crvenoj zvezdi. On je istakao da su svesni snage rivala, ali da su više okrenuti sebi i svom izdanju.

– U trenutku smo kada možemo da pružimo otpor Crvenoj zvezdi, ako budemo koncentrisani i ako smo na energetskom nivou na kojem smo bili u prošlom meču. Znamo protiv koga igramo, atraktivnog i jakog tima, evroligaša, sa odličnim pojedincima. Na nama je da se spremimo maksimalno, ali još jednom kažem, više nas brine naša igra i naš pristup. Nadam se da će sutra biti na nivou – rekao je Žakelj.

Duel u dvorani Morača počeće u 17 časova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.