MOŽE DA NAPIŠE KNJIGU: Milošević otkrio kako je doveo Asana, a onda uzvratio Biniću

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2019, 07:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MOŽE DA NAPIŠE KNJIGU: Milošević otkrio kako je doveo Asana, a onda uzvratio Biniću

Šef struke crno-belih pričao o transferu Japanca u Humsku.

Fudbalere Partizana ovih dana očekuju utakmice, u Superligi sa Napretkom (19.00), a već za četvrtak je zakazan revanš sa Malatijom u kvalifikacijama za Ligu Evrope. U utakmici sa Turcima debitovao je i Takuma Asano, o kojem je ovih dana bilo reči. Najzaslužniji za dolazak Japanca bio je šef stručnog štaba Savo Milošević.

- Mogu o tome da napišem knjigu. Do Japanca sam došao preko prijatelja zaposlenog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u švajcarskoj agenciji, ozbiljnoj, čiji je on takođe klijent. Komplikovana priča, imao je još godinu dana ugovora. Arsenal više nije mogao da ga pozajmljuje, morao je da napravi definitivan dogovor. Da vam ne pričam koliko je prvo Arsenal tražio. Međutim, nismo odustali, rizikovali smo čekajući neka pojačanja. Dovoditi igrače samo da biste to učinili, ili ih angažovati sa sumnjom to ništa ne znači. Znali smo čime raspolažemo, kakva nam je baza i šta nedostaje - rekao je Milošević u razgovoru za Sportski žurnal, a zatim se osvrnuo na komentar nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde, sada funkcionera u FSS, Dragiše Binića, da Asano nije brz, već samo hitar.

- Dragiša je moj veliki prijatelj i u ovoj situaciji jednostavno ne poznaje igrača. Nije u pravu.

Pričao je Milošević između ostalog i o Zvezdi, uz tvrdnju da ima veću podršku države.

- Partizanu je potrebno mnogo rada da preskoči Zvezdu. Nema podršku u onoj meri kao Zvezda, u svim segmentima, počev od države. To kod mene ne izaziva frustraciju već izazov. Komšije imaju više navijača, ljudi u medijima, svuda su po logici zastupljeniji. Više puta sam ponovio, nije mi izazov da pobedim lošu Zvezdu. Naprotiv...

U utorak (20.00) crveno-bele očekuje i revanš sa Kopenhagenom. U Beogradu je bilo 1:1, a ovaj rezultat je sigurno izazvao reakcije navijača crno-belih.

- Te stvari su mi nepojmljive. Deset godina pričam da ako taj naš rivalitet prevedemo u bolesnu priču - to će samo da nas ubije. Jedne i druge. Umesto da idemo gore, mi dole. Pre 15 godina smo bili u situaciji da igramo četvrto kolo, sad krećemo od prvog. Ako se ovako nastavi, nećemo da igramo ni Ligu Evrope. Rekoh tim stvarima neću da se bavim. Neće me rastužiti ulazak Zvezde u Ligu šampiona ili Ligu Evrope. Naprotiv, to je fenomenalno za srpski fudbal. I spas. Na osnovu viđenog u Beogradu, Zvezda ima šanse. Bolja je ekipa od Kopenhagena. Rezultat 1:1 ne znalu ništa. Crveno-beli mogu da podignu formu i prođu - kazao je Milošević.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Natalija Ilić, lepša polovina Sergeja Milinković-Savića

A post shared by Natalija Ilic (@natalijaaa_ilic) on Aug 3, 2018 at 9:58am PDT

A post shared by Natalija Ilic (@natalijaaa_ilic) on Oct 7, 2018 at 5:58am PDT

A post shared by Natalija Ilic (@natalijaaa_ilic) on Jan 4, 2019 at 3:12am PST

A post shared by Natalija Ilic (@natalijaaa_ilic) on Nov 3, 2018 at 2:36am PDT

🍀

A post shared by Natalija Ilic (@natalijaaa_ilic) on Aug 2, 2018 at 2:42am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.