MOŽDA ĆE ONI USPETI: Poketino dobio bogatu ponudu iz Portugala (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jun.2020, 18:03

MOŽDA ĆE ONI USPETI: Poketino dobio bogatu ponudu iz Portugala (FOTO)

Argentinac od novembra bez posla.

Nekadašnji menadžer Totenhema Maurisio Poketino bez posla je od novembra kada je dobio otkaz u londonskom klubu, a sada se prema porutgalskim medijima za njegova usluge interesuje Benfika.

Od trenutka kada je ostao bez posla, počele su pekulacije o tome koji će biti nejgov sledeći klub. Pominjali su se Bajern iz Minhna, zatim Mančeter Junajted, pa čak i Njukasl koji bi trebalo da dobije novog vlasnika.

Former Spurs boss >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mauricio Pochettino linked with management return at Benficahttps://t.co/h2zNrY9rW4

— Lanzarotespurs (@DesmondWhelan11) June 29, 2020

I jedni i drugi još mogu u Evropu, a Hetafe je dobio pet od poslednjih šest sudara sa Real Sosijedadom, četiri puta rezultatom 2:1, a taj rezultat sad se plaća kvotom 10! Pogledajte sve kvote MOZZART kladionica za meč Hetafe – Real Sosijedad.

Izgleda da će meutim Orlovi biti najkonkretniji, pošto je prema medijima iz Portugala, Benfika spremna da Poketino ponudi bogat ugovor kako bi ba ga ubedila da pristane i potpiše ugovor.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Jovana Đorđević, supruga Filipa Đorđevića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.