MOTO GP: Veliko iznenađenje u Kataru

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2022, 19:58

MOTO GP: Veliko iznenađenje u Kataru

Italijan najbolji na Bliskom istoku.

Nova sezona Moto GP šampionata otvorena je na najuzbudljiviji mogući način - na trci za Veliku nagradu Katara trijumfovao je vozač Gresini rejsinga Enea Bastijanini, koji je spektakularno pretekao Pola Espargara na tri i po kruga do kraja.

Bila je to prva pobeda za Gresini još od 2006. godine u Svetskom prvenstvu u motociklizmu.

Drugi je bio Bred Binder koji vozi KTM, dok se na podijumu našao i Pol Espargaro na fabričkoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Hondi.

Na četvrtoj poziciji našao se Aleš Espargaro, peti je bio Mark Markes, šesti Đoan Mir, a sedmi Aleks Rins. Zatim su na cilj došla dvojica Francuza - Žoan Zarko i aktuelni šampion Fabio Kvartararo. Prvih deset kompletirao je Takaki Nakagami.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.