MOTO GP: Pobeda Pedrose u Maleziji, Markez blizu titule

Izvor: Sportski Žurnal, 13.Okt.2013, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MOTO GP: Pobeda Pedrose u Maleziji, Markez blizu titule

Vozač Repsol Honde Dani Pedrosa pobedio je na trci za Veliku nagradu Malezije u Moto GP šampionatu, dok je drugi vozač Honde, Mark Markez osvojio drugo mesto i uvećao svoje vođstvo u borbi za titulu.
(FOTO: AP)
Pedrosa je do pobede došao za 40 minuta, 45 sekundi i 191 stotinsku. On je na stazi Sepang zabeležio svoju 48. pobedu u karijeri.
Dvostruku pobedu Hondi doneo je lider u generalnom plasmanu Mark Markez, koji je osvojio drugo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << mesto, dok je treći bio vozač Jamahe Horhe Lorenco.
Markez je osvajanjem drugog mesta napravio veliki korak ka osvajanju titule u svojoj debitantskoj sezoni, pošto trenutno ima 43 boda više od drugoplasiranog Lorenca.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.