MOTO GP: Kvartararo OPET slavio! Markes STIGAO do bodova

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2021, 15:47

MOTO GP: Kvartararo OPET slavio! Markes STIGAO do bodova

Zanimljiva trka.

Vozač Jamahe Fabio Kvartararo trijumfovao je na trećoj trci ovogodišnjeg Moto GP šampionata, Velikoj nagradi Portugala. Francuski motociklista je na stazi "Algarve" došao do druge pobede zaredom, a šeste u karijeri, a ujedno je doneo svom timu treći trijumf ove sezone na isto toliko trka.

Sa samo bodom više od Reala i dva od Barselone, Atletiko je sebe doveo u poziciju da mu je svaki meč presudan, pa tako i ovaj današnji (16.15) protiv Eibara >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji je viđen za ispadanje iz lige. Kvota na keca je 1,45, a na kombinazziju 1&0-2 2,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Atletiko Madrid - Eibar.

Drugo mesto zauzeo je Frančesko Banjaja, dok je treći bio aktuelni šampion Đoan Mir. Povratnik na stazu Mark Markes, koji je vozio prvu trku još od jula prošle godine, morao je da se zadovolji sedmim mestom.

Posle tri trke, Kvartararo ima 61 bod na prvoj poziciji u šampionatu, a slede ga Banjaja sa 46 i Vinjales sa 41.

Ovogodišnji Moto GP šampionat nastavlja se Velikom nagradom Španije u Heresu 2. maja.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda češka tensierka Karolina Muhova

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.