MOTO GP: Aleks Rins osmi pobednik ove sezone! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2020, 16:29

MOTO GP: Aleks Rins osmi pobednik ove sezone! (VIDEO)

Održana trka za VN Aragona.

Vozač Suzukija Aleks Rins postao je osmi različiti pobednik ove sezone, pošto je slavio na Velikoj nagradi Aragona, 10. trci ovogodišnjeg Moto GP šampionata.

Zvezda je dobro krenula u ABA ligi, baš kao i Mornar, koji večeras (20.00) gostuje u Beogradu. Barani imaju velike ambicije i ne kriju ih, pa se očekuje zanimljiv meč. Zvezda je, naravno, favorit - kvota na keca je 1,25, a na dvojku 4,40. Pogledajte sve kvote kladionice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << MOZZART za Zvezda - Mornar.

Rins je na stazi „Motorlend“ upisao treći trijumf u kraljevskoj klasi, a 15. u karijeri, pošto je uspeo da se odupre od napada Aleksa Markesa na Repsol Hondi. Mlađi od braće Markes je na kraju imao 263 hiljaditinke zaostatka, a u Aragonu je došao do drugog podijuma u dve nedelje, samo ovoga puta po suvom.

Na trećem stepeniku pobedničkog postolja našao se drugi vozač Suzukija Đoan Mir, koji je preuzeo vođstvo u generalnom plasmanu. Mir je to uspeo kako zahvaljujući trećem mestu, tako izuzetno lošoj trci Fabija Kvartarara, koji je zauzeo tek 18. poziciju. Na taj način mladi Španac je postao prvi vozač Suzukija koji je poveo u šampionatu posle 20 godina, kada je Keni Roberts junior bio šampion.

The celebrations say it all! 🙌

Listen to how much that means to @Rins42! 🔊#AragonGP 🏁 pic.twitter.com/6oyUde3QJ5

— MotoGP™🏁 (@MotoGP) October 18, 2020

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.