Izvor: HotSport.rs, 11.Jan.2016, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

‘MORBIDNI’ MARIO BALOTELI: Šta sve njemu neće pasti na pamet…

Svašta smo očekivali i čuli od njega, ali možete li da poverujete da je bio u stanju baš ovo da uradi?

Mario Baloteli je čovek koji je puštao vatromet u sopstvenom toaletu, kolima ulazio u ženski zatvor, skupljao kazne za parkiranje kao sličice za album, igrao za dva ljuta milanska rivala i pravio mnogo drugih ‘ekscesa’ za koje tek sada saznajemo, i tek ćemo čuti.
Naime, njegov saigrač iz vremena kada je ‘Super Mario’ igrao u Interu, Brazilac Kerlon, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << otkrio je događaj iz svlačionice koji bi zgrozio mnoge i svakako nije dobro uticao na atmosferu unutar iste.
– On je mnogo dobar momak i izuzetna osoba, ali kakve su njemu gluposti sve padale napamet, to je posebna priča… – rekoa je Kerlon, a onda ispričao jednu situaciju koja se može svrstati pod oznakom ‘šokantnih’:
– Na primer, imao je običaj da dođe na trening pre svih i da svima mokri u kopačke. Iz samo njemu znanih razloga mislio je da je to mnogo smešno – pojasnio je Kerlon.
Kerlon je važio za jednog od najtalentovanijih iz tadašnje generacije Brazilaca, ali se u Interu nije naigrao. A i kako bi kada su mu kopačke bile ‘natopljene’…

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.