MORATA: Niko ne zna kako mi je bilo

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2018, 06:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MORATA: Niko ne zna kako mi je bilo

Španac otvorio dušu.

Fudbaler Čelsija Alvaro Morata "otvorio je dušu" i priznao da je iza njega veoma teška sezona. Španac se u intervjuu za Marku požalio na zdravstveno stanje leđa.

- Bila je ovo veoma teška sezona za mene i klub. Imao sam izuzetno tešku sezonu, koja je počela odlično. Davao sam golove i svi su me voleli. Ali onda se sve promenilo. Ljudi su mi prilazili na ulici, ali nisu znali kroz šta sam prolazio. To su znali samo moja supruga i porodica. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << U Nemačku sam išao nekoliko puta na tretmane akupunkture, ali sam morao da se vraćam u Englesku, svakog sledećeg dana. I kada su mi rekli da ću da postanem otac nisam mogao da se pomerim. Kada si povređen, povređen si i tačka. Pokušao sam, da igram, ali nisam mogao - rekao je Morata.

ZABORAVIO NA RIVALSTVO: Navijač Sitija imao poruku za Fergusona (FOTO)

PALA ODLUKA U KALČU: Ljajić promovisao ŠAMPIONA! (FOTO)

Alvaro Morata has hit back at his Chelsea critics! #CFC https://t.co/i9YvzWPs1y pic.twitter.com/4AKWHJcHZZ

— Goal (@goal) May 5, 2018

Morata (25) pre Čelsija je bio u Realu i Juventusu.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.