MORAO NA OPERACIJU: Poznato zašto Vazura nije bilo u loži crno-belih protiv Novog Pazara

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2021, 11:21

MORAO NA OPERACIJU: Poznato zašto Vazura nije bilo u loži crno-belih protiv Novog Pazara

Na kućnom lečenju.

Fudbaleri Partizana su u petak savladali Novi Pazar 4:1 u 21. kolu Superlige Srbije, ali na tribinama nisu imali podršku direktora kluba Miloša Vazure. Razlog za to bila je njegova operacija.

Miloš Vazura nije prisustvovao meču u Humskoj u kojem su crno-beli u teškim uslovima stigli do lake pobede, pošto je na skijanju doživeo težu povredu kolena.

Direktor Partizana je zbog toga morao da bude podvrgnut hirurškom zahvatu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prenosi "Sportski žurnal".

Dva poraza vezao je Liverpul, titula je praktično izgubljena, a danas (13.30) očekuje ga vrlo teško gostovanje Lesteru. Kvota na Klopov tim je 2,25, kec na Lester je 3,20, dok je kvota na GG3+ 1,98. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lester - Liverpul.

Vazura je operisan u četvrtak i trenutno se nalazi na kućnom lečenju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.