MORAMO DA BUDEMO NA NIVOU: Sferopulos upozorava pred Mornar!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2024, 21:52

"MORAMO DA BUDEMO NA NIVOU": Sferopulos upozorava pred Mornar!

Crveno-beli putuju u Bar.

Košarkaši Crvene zvezde u nedelju od 21 sat igraće protiv Mornara u Baru u 21. kolu ABA lige. Ekipa Crvene zvezde trenutno je vodeća na tabeli sa skorom 17-3, dve pobede više od prvog pratioca ekipe Budućnosti.

Trener Janis Sferopulos izneo je očekivanja pred meč u Baru.

- Očekuje nas utakmica protiv tima koji se izuzetno bori u poslednjim utakmicama. Posebno na svom terenu gde su dobili poslednje tri utakmice. Mi želimo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da odigramo utakmicu na našem nivou. Moramo da budemo posebno fokusirani i skoncentrisani, kao i da se držimo plana za ovu utakmicu - rekao je trener crveno belih.

Košarkaš Dejan Davidovac zna da neće biti lako gostovanje.

- Očekuje nas teška utakmica, odmah nakon pauze ulazimo u ritam sa dve utakmice u rasponu od 48 sati. Uvažavamo ekipu Mornara koja se u medjuvremenu od našeg prvog meča pojačala, zabeležili su tri uzastopne pobede na svom parketu, bore se sjajno, Veders koji je i MVP februara igra u odličnoj formi. Moramo da odigramo vrlo ozbiljno i odgovorno, i dođemo do bodova koji nas održavaju na prvom mestu u finišu regularnog dela sezone što je takođe bio jedan od ciljeva na startu sezone.

Ovo će biti 19. duel dva tima u ABA ligi, skor je trenutno 16-2 za crveno-bele.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.