MORAMO DA BUDEMO FOKUSIRANI Sferopulos izneo šta je TAKOĐE VAŽNO u ovom trenutku za Zvezdu

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2023, 18:06

"MORAMO DA BUDEMO FOKUSIRANI" Sferopulos izneo šta je TAKOĐE VAŽNO u ovom trenutku za Zvezdu

Sledi Budućnost.

KK Crvena zvezda u nedelju igra derbi šestog kola ABA lige protiv ekipe Budućnosti. Početak meča zakazan je za 19 časova.

Janis Sferopulos, trener kluba sa Malog Kalemegdana, ima sve brojniji sastav na okupu. On ulazi u naredni meč svestan važnosti ove utakmice.

- Igramo narednu utakmicu protiv jako dobrog tima. Za sada su neporaženi u ABA ligi i već ta činjenica pokazuje njihov kvalitet. Moramo da budemo fokusirani, i ono što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je takođe vrlo važno da se držimo dogovora i našeg plana tokom svih 40 minuta utakmice - rekao je trener crveno-belih.

Očekivanja od predstojećeg meča izneo je i košarkaš crveno-belih Stefan Lazarević.

- Vrlo važna utakmica za nas. Igramo protiv ekipe koja je lider na tabeli bez poraza su, igraju dobro i znamo da nas čeka težak posao. Pobeda protiv Bajerna sigurno znači puno posebno na polju samopouzdanja, dobro treniramo i radimo dobro, polako se kompletiramo. Recept se zna, velika motivacija, fokus na utakmicu i rivala, i pridržavanje dogovora i plana iz svlačionice. Pozivam i naše navijače da dođu i pruže nam podršku u ovoj vrlo važnoj utakmici - istakao je Lazarević.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.