MORALO SE I TO DESITI: Tadićeva dva gola, ali poraz Fenera posle 10 pobeda

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2023, 20:38

MORALO SE I TO DESITI: Tadićeva dva gola, ali poraz Fenera posle 10 pobeda

Kraj serije.

Fudbaleri Fenerbahčea, za koje nastupa srpski veznjak Dušan Tadić, prekinuli su seriju od 10 pobeda u turskom šampionatu i poraženi su na svom terenu od Trabzona (3:2).

Gosti su došli do prednosti poveli preko Onuačua u desetom minutu, a asistent je bio Edin Višća.

Već u prva tri minuta drugog poluvremena videli smo još dva pogotka gostiju, prvo je Ozdemir savladao Livakovića, a onda je pogodio i Nikolas Pepe.

Na 1:3 smanjio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Dušan Tadić iz penala u 61. minutu, da bi Trabzon potom ostao sa desetoricom zbog isključenja Jukšek.

U poslednjim minutima meča novi penal za domače, Tadić je iz prvog polušaja pogodio prečku, ali je sudija ponovio kazneni udarac, pa je srpski fudbaler ovoga puta bio precizan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.