MORAĆE JOŠ VIŠE DA ZAVUKU RUKU U DŽEP: Napoli odbio ponudu za Osimena iz Arabije

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2023, 20:55

MORAĆE JOŠ VIŠE DA ZAVUKU RUKU U DŽEP: Napoli odbio ponudu za Osimena iz Arabije

Za sada ostaje u Italiji.

FK Napoli odbio je ponudu Al Hilala od 130 miliona evra za nigerijskog fudbalera Viktora Osimena.

Kako navodi Il Mattino, klub iz Saudijske Arabije ponudio je 130 miliona evra za 24-godišnjeg Nigerijca, ali su Napolitanci odbili ponudu i insistiraju da njihov golgeter vredi najmanje 200 miliona evra.

Osimen je prošle sezone bio najbolji strelac Serie A. Odigrao je 39 utakmica za Napoli u svim takmičenjima, postigao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 31 gol i dodao pet asistencija.

Al Hilal je pre Nigerijca, bio zainteresovan za Kilijana Mbapea, ali je Francuz odbio sastanak sa čelnicima ovog arapskog kluba.

Takođe je i Aleksandar Mitrović bio želja, u ovom slučaju je problem pravio Fulam koji nije dopustio srpskom napadaču da napusti klub.

Član Saudi Pro lige je uoči nove sezone već angažovao Sergeja Milinkovića Savića (Lacio), Kalidua Kulibalija (Čelsi), Rubena Neveša (Vulverhempton) i Malkoma (Zenit).

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Rita Fortuna, supruga Nuria Fortune fudbalera Genta

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.